Indiaanse Amazonen Show

Maya danseressen

Welkom bij de Indiaanse Amazonen Show! We zijn verheugd om u hier vandaag te verwelkomen en hopen dat u zult genieten van een onvergetelijke ervaring. Onze gastvrouwen en -heren staan klaar om u te helpen en u naar uw plaats te begeleiden.

Onze show is geïnspireerd op de dappere en moedige vrouwen van de Amazone-stammen. De Indiaanse cultuur en tradities zijn van onschatbare waarde en we zijn vereerd om deze met u te delen.
Tijdens de show zult u getuige zijn van adembenemende dansen, fascinerende muziek en prachtige kostuums. Onze artiesten hebben maandenlang geoefend om u de best mogelijke show te kunnen bieden.

We hopen dat u zich thuis zult voelen en van elke minuut zult genieten. Onze gastvrouwen en -heren zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele behoeften. Bedankt dat u bij ons bent en we wensen u een geweldige show!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [Click hier voor Whatsapp]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).